4.Nyheter

Lasermerkingsmaskin for smykker

Lasermerkingsmaskiner bruk av laserstråler for å permanent markere overflaten av ulike stoffer.Effekten av merking er å eksponere det dype materialet gjennom fordampning av overflatematerialet, eller å "gravere" spor gjennom de kjemiske og fysiske endringene av overflatematerialet forårsaket av lysenergi, eller å brenne av en del av materialet gjennom lysenergi , som viser nødvendig etsning.mønster, tekst

https://www.beclaser.com/laser-marking-machine/

Applikasjoner:

Kan gravere en rekke ikke-metalliske materialer.Brukes i klestilbehør, farmasøytisk emballasje, vinemballasje, arkitektonisk keramikk, drikkeemballasje, stoffskjæring, gummiprodukter, skallnavneskilt, håndverksgaver, elektroniske komponenter, lær og andre industrier.

1. Det kan gravere metall og ulike ikke-metallmaterialer.Det er mer egnet for behandling av noen produkter som krever fin og høy presisjon.

2. Brukes i elektroniske komponenter, integrerte kretser (IC), elektriske apparater, mobilkommunikasjon, maskinvareprodukter, verktøytilbehør, presisjonsinstrumenter, briller og klokker, smykker, bildeler, plastknapper, byggematerialer, PVC-rør, medisinsk utstyr og annet industrier.

3. Gjeldende materialer inkluderer: vanlige metaller og legeringer (alle metaller som jern, kobber, aluminium, magnesium, sink, etc.), sjeldne metaller og legeringer (gull, sølv, titan), metalloksider (alle typer metalloksider er akseptabelt), Spesiell overflatebehandling (fosfatering, aluminiumanodisering, galvaniseringsoverflate), ABS-materiale (elektrisk apparatskall, daglige nødvendigheter), blekk (gjennomskinnelige nøkler, trykte produkter), epoksyharpiks (elektronisk komponentemballasje, isolasjonslag).

未标题-5

Lasermerkingsmaskin for smykker:

Merke- og graveringsmetodene til smykkefiberlasermarkeringsmaskinen er veldig fleksible.Du trenger bare å skrive inn den angitte teksten eller mønsteret i programvaren.Lasermarkeringsmaskiner kan merke og gravere de ønskede tegnene på sekunder, noe som gir smykker den unike skjønnheten til tilpasset gravering.Lasermerking bruker en ikke-kontakt markeringsprosess, som bruker en laserstråle med høy energitetthet for å delvis bestråle overflaten av materialet for å fordampe overflatematerialet eller produsere en kjemisk reaksjon med misfarging, og derved etterlate varige merker.Hele graveringsprosessen har ingen direkte kontakt med smykket, ingen mekanisk friksjon og ingen skade på smykket.I tillegg er laserflekken liten, det termiske sjokket er også lite, og de merkede karakterene er utsøkte og ingen skade på smykket.

Lasermerkingsmaskiner for smykker er for tiden mye brukt i øredobber, halskjeder, ringer, armbånd og andre produkter.Konkurransen i smykkeindustrien blir hardere.Produktene i smykkebutikken på markedet er nesten alle like.De tidligere bearbeidingsteknikkene som stålstempling, graverings- og graveringsteknologi, smeltemetode, svart- og sølvinnleggsteknologi og trekornmetall er tidkrevende og kostbare.Smykkefiberlasermerkingsmaskin har egenskapene til høy presisjon, som er veldig egnet for gravering av slitesterke og holdbare karakterer på overflaten av dyrebare og små smykker som ringer og halskjeder.

未标题-1

Fordel:

Høypresisjonsegenskapene tillasermarkeringsmaskinerer ideelle for etterbehandling av slitesterke permanente symboler på dyrebare og små smykker som ringer og krager.I dagens smykkekjøpesentre er personaliserte markeringer svært populære blant kundene, som ord, velsignelser og personlige bilder med spesielle betydninger markert på smykker.I tillegg kan lasermarkeringsmaskinen også fullføre ulike symboler på overflaten av de fleste materialer som kobber, rustfritt stål, sølv og gull.

1. Strålekvaliteten er god, og den kan nøyaktig gravere svært små arbeidsstykker, spaltene er flate og vakre, og graveringshastigheten er rask, noe som gir kundene en effektiv og økonomisk behandlingsopplevelse;

2. Høy elektro-optisk konverteringsfrekvens, ingen strømkoblingstap, ingen forbruksvarer, sparer driftskostnader for kundene.

3. Fiberlaseren har lang levetid, stabil laserutgangseffekt, høy pålitelighet og vedlikeholdsfri i 100 000 timer;

4. Markeringshastigheten er rask, effektiviteten er høy, batchbehandlingstiden for arbeidsstykker er kort, og fortjenesten per tidsenhet og enkelt produkt er maksimert;

5. Spesialflyet har sterk tilpasningsevne og kan skreddersys etter kundens behov.

Merke- og graveringsmetodene til smykkefiberlasermarkeringsmaskinen
er veldig fleksible.Du trenger bare å skrive inn den angitte teksten eller mønsteret i programvaren.Lasermerkingsmaskinerkan merke og gravere de ønskede tegnene på sekunder, noe som gir smykker den unike skjønnheten til tilpasset gravering.Lasermerking bruker en ikke-kontakt markeringsprosess, som bruker en laserstråle med høy energitetthet for å delvis bestråle overflaten av materialet for å fordampe overflatematerialet eller produsere en kjemisk reaksjon med misfarging, og derved etterlate varige merker.Hele graveringsprosessen har ingen direkte kontakt med smykket, ingen mekanisk friksjon og ingen skade på smykket.I tillegg er laserflekken liten, det termiske sjokket er også lite, og de merkede karakterene er utsøkte og ingen skade på smykket.


Innleggstid: 29. juni 2023